Klingel: verrassende mode voor aankomende herfst en winter!

Klingel

Alvast een blik op modetrends herfst-winter 2019/2020

Ondanks dat het nog dik zomer is en de uitverkoop op zijn hoogtepunt is met 60 tot 70 % korting, verschijnen in de winkels de nieuwe collecties voor herfst en winter 2019 / 2020. Het blijft trekken om toch al een beetje vooruit te kijken.

Zo heb ik natuurlijk mijn favoriete webshops waar ik probeer uit te vinden wat straks trend en hip is de komende tijd. Eén van die websites is Klingel. Klingel is verrassend leuk en voor velen toch wat te vinden. Smaken verschillen natuurlijk, maar er is echt voor ieder wat wils.

Graag laat ik jullie het een en ander zien dat op verschillende manieren te combineren is. Met kleuren kunnen we veel kanten op dit najaar. Ook wit is favoriet, maar kleuren zoals paars en groen gaan we ook veel zien. Ik houd wel van kleur, zeker tijdens de donkere dagen. Die mogen wel wat kleur hebben, anders wordt alles zo zwart en grijs!

Klingel
Metallic shirt and jogging pants
Klingel
Jeans jumpsuit

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie